Alkalmazások

Tervezz okosan: bútorozz be távirányítóval!

Életünket számos olyan esemény kíséri végig, ami előre tervezés nélkül káoszhoz vezethet. Elsőként a továbbtanuláshoz szükséges jó előre tudni, hogy pontosan mi a tervünk a jövőben.
Később – nagyjából saját otthonunk megteremtésével egy időben – elérkezik a családalapítás ideje is, amit szintén jó előre meg kell, hogy tervezzünk, hiszen egy kisbaba nem marad mindig kisbaba, előbb utóbb ki fogja nőni a kiságyat.

Ingyenes tervező alkalmazások segítségével kisbabát nem, de például egy gyerekszobát már meg lehet tervezni!

Az interneten található ingyenes tervező alkalmazások használatával gyerekjáték megtervezni egy konyhát, vagy egy nappalit! Legyen az a gyerekszoba, a szerszámok helye, a műhelyed, vagy a kerted, a világháló ma már tele van jópofa tervező programokkal, amik segítségedre lehetnek!

Az ingyenes tervező alkalmazások segítségével 3D-ben megtervezheted álmaid otthonát és virtuálisan akár be is rendezheted bútorokkal. Ez vicces, mert olyan érzés, mintha egy távirányítóval a kezedben helyeznéd jobbra-balra a szobádban a bútorokat. Először egy fényképet kell feltöltened a berendezni kívánt helyiségről, azután több tucat bútor közül választhatsz, melyiket szeretnéd a szobád egyik-másik sarkában elhelyezni.

Ha ezek az alkalmazások mégsem jönnek be, akkor sem történik semmi probléma, hiszen semmibe sem került, hogy kipróbáltad ezt a lehetőséget! Ebben az esetben mesteremberre lesz szükséged! Ha azonban nem szeretnéd, hogy a szakember egy robot legyen, ne késlekedj sokáig, mert ma már az ember embert is tervez…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük