Meleg otthon

Rideg a lakásod? Így dobd fel 5 egyszerű lépésben!

Amikor új lakásba, esetleg albérletbe költözünk, ridegnek, személytelennek érezhetjük a környezetünket. Sajnos, egyes modern lakberendezési stílusok ezen a hatáson csak tovább rontanak. Megmutatjuk, mivel tudod feldobni, személyesebbé tenni otthonodat:

  • Párnák. Kisebb-nagyobb párnák, akár többféle színből és anyagból: otthonos, meghitt hatást keltenek.
  • Dohányzóasztal terítővel és virággal. A szoba fókuszpontjának is jó, egyébiránt kellemes családi beszélgetések praktikus kiegészítője is lehet.
  • Színes könyvek, dísztárgyak. Ha nem egy ügyfélfogadó irodát rendezel be, de nem is egy kiadó vagy eladó lakást szeretnél vevő-csalogatóvá tenni, kiteheted a személyes tárgyaidat. Nyilván ízléssel, mértékkel érdemes ezeket pozícionálni, és számolnod kell azzal, hogy macerás lesz portalanítani őket. A ridegség ellen viszont jolly joker megoldásnak számítanak! Néhány dísztárgy pedig még a leginkább marcona családfő által is tolerálható!
  • Porcelánok. Feleslegesnek tűnnek, azonban vitathatatlanul gyönyörűek. Egy szépséges porcelánkészlet a vitrinben máris meghitt, otthonos, romantikus hangulatot varázsol a legridegebb otthonba is.
  • Fényképek. Közös életetek legboldogabb pillanatai kedves képkeretekben a falon, a polcokon, vagy az íróasztalon: máris új erőre kapsz tőle, ha ránézel, hiszen érte-értük érdemes minden nap újrakezdeni.

Jó hír, hogy a vintage stílus is divatos: ebben pedig még a leginkább romantikus lelkűek is kiélhetik díszítés iránti vágyaikat. Ne feledd: a te lakásod a te személyes élettered, a leginkább meghitt, intim pillanataid helyszíne! A lényeg, hogy olyan hely legyen, ahol otthonosan, komfortosan érzed magad – nem az számít, mit gondolnak mások!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük