Nem kell lottószelvény, ezzel a top tízzel is nyerhetsz

Ahhoz, hogy felújítsd az otthonodat és újszerű hatásokat érj el, nem kell nyerni a lottón, díszíts néhány apró trükkel.

1. Fény és árnyék

Unod már a mennyezetről lelógó csillárt? Azért nem kell azonnal leszerelni, inkább ruházz be egyszerű állólámpába, helyezd el a szoba megfelelő részeibe és játssz a hangulatfényekkel!

2. A trendi zöld

Ne ijedj meg, nem kell olíva zöldre átfestened a falakat. Mindössze néhány növénnyel kellene gazdagítanod a konyhát vagy a nappalit. Jó ötlet a mini kaktuszház vagy néhány cserépnyi fűszernövény a konyhaablakba.

3. Mikor vettél utoljára egy csokor rózsát?

Ugye milyen egyszerű ötlet és mennyi variáció a témára? Gondold csak el, hogy minden héten másfajta virággal díszítesz.

4. Kosarazzunk!

A fonott kosár vagy doboz semleges árnyalata a legtöbb színhez illik, ezért okvetlenül szerezz be pár darabot! Helyezd a nappaliba és tárolj benne újságokat, de a cirmos is szívesen belekuporodik néha.

5. Virágost a mértanival? Miért ne!

A párnák nem csak párnacsatára alkalmasak. Válassz bátran anyagában mintás huzatokat, és erősíts rá a hatásra különböző nyomott mintákkal!

6. Saját kiállítás?

Elég egyetlen fal a hatás eléréséhez. Válaszd például a nappali szobában lévőt és alkoss! Minden megengedett, helyezz el fényképeket, olajfestményeket, grafikákat, sőt, még a gyerekek óvodai rajzai is odaillenek. A keretek legyenek különböző méretűek, színűek, minél változatosabb, annál jobb!

7. Díszíts tükörrel!

Felejtsd el a nagyi régi velencei tükrét és gondolkodj nagyban. Mármint teljes alakos tükörben. Lehet különálló keretes, de a beépített szekrény ajtaját is burkolhatod vele!

8. Csak két szín

A fürdőszobád kifestését és a berendezését ne kombináld túl, legyen minden hófehér. Feldobhatod meleg barna színű kiegészítőkkel, szárítókkal, kosarakkal, törülközőkkel.

9. Enni is kell!

Méghozzá jó hangulatban! Egy szépen terített asztal mellé leülni élvezet. A hétköznapokat is ünnepivé varázsolhatod, ha ügyelsz a terítékre, a szép tányérokra, fénylő poharakra.

10. Rend a káoszban

A zseninek is szüksége van néha egy nyugodt sarokra az íróasztalán. Pakold el azokat az apróságokat, amelyek a rendetlenség benyomását keltik. Ne aggódj, hamarosan érkeznek az újak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük