Lesd el az építőipari titkokat!

Szeretnél minél tájékozottabb lenni? Akkor érdemes az építkezéssel, lakberendezéssel foglalkozó kiállításokra ellátogatnod. Szerencsére hazánkban számos ilyen lehetőség is van, így könnyedén tudsz válogatni.

CONSTRUMA

Talán a legismertebb mind közül, hiszen évek óta népszerű az építkezés, lakberendezés iránt érdeklődők körében. A CONSTRUMA kiállításcsokrot minden év áprilisában rendezik meg, a nagyszabású építkezési kiállításnak a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ad otthont minden évben. A rendezvény több mint negyvennégyezer négyzetméternyi területen kerül megrendezésre. Idén tizennégy ország hatszáz kiállítója kápráztatta el a több tízezres szakmai és építkezés iránt érdeklődő közönséget.

OTTHON Design

A CONSTRUMA-hoz szervesen kapcsolódik a legújabb trendeket bemutató OTTHON Design, ahol magas színvonalú termékekkel ismerkedhetnek meg a látogatók. A rendezvényen külön standja van a fiatal magyar tervezőknek, illetve a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak, akik egyedi gyermekbútorokkal vonulnak fel.

OTTHON Design Ősz

A CONSTRUMA őszi kistestvére az OTTHON Design Ősz kiállítás, melyet októberben rendeznek meg. Ezen a rendezvényen külön helyet kapnak a fiatal, tehetséges formatervezők, ők a PURE Design kezdeményezés keretein belül tudnak megjelenni.

CONSTRUMA Kert

Amennyiben a kerted építéséhez is szaktanácsokra van szükséged, akkor érdemes a CONSTRUMA Kert kiállításra ellátogatnod, ahol fiatal kertészek mutathatják meg tehetségüket egy szakmai verseny keretében.

Jövő Otthona

Ha fontosnak tartod az okos megoldásokat az építkezés során, akkor érdemes a Jövő Otthona elnevezésű lakberendezési kiállításra is kilátogatnod.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük