Lakberendezés

Lesd el az építőipari titkokat!

Szeretnél minél tájékozottabb lenni? Akkor érdemes az építkezéssel, lakberendezéssel foglalkozó kiállításokra ellátogatnod. Szerencsére hazánkban számos ilyen lehetőség is van, így könnyedén tudsz válogatni.

CONSTRUMA

Talán a legismertebb mind közül, hiszen évek óta népszerű az építkezés, lakberendezés iránt érdeklődők körében. A CONSTRUMA kiállításcsokrot minden év áprilisában rendezik meg, a nagyszabású építkezési kiállításnak a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ad otthont minden évben. A rendezvény több mint negyvennégyezer négyzetméternyi területen kerül megrendezésre. Idén tizennégy ország hatszáz kiállítója kápráztatta el a több tízezres szakmai és építkezés iránt érdeklődő közönséget.

OTTHON Design

A CONSTRUMA-hoz szervesen kapcsolódik a legújabb trendeket bemutató OTTHON Design, ahol magas színvonalú termékekkel ismerkedhetnek meg a látogatók. A rendezvényen külön standja van a fiatal magyar tervezőknek, illetve a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak, akik egyedi gyermekbútorokkal vonulnak fel.

OTTHON Design Ősz

A CONSTRUMA őszi kistestvére az OTTHON Design Ősz kiállítás, melyet októberben rendeznek meg. Ezen a rendezvényen külön helyet kapnak a fiatal, tehetséges formatervezők, ők a PURE Design kezdeményezés keretein belül tudnak megjelenni.

CONSTRUMA Kert

Amennyiben a kerted építéséhez is szaktanácsokra van szükséged, akkor érdemes a CONSTRUMA Kert kiállításra ellátogatnod, ahol fiatal kertészek mutathatják meg tehetségüket egy szakmai verseny keretében.

Jövő Otthona

Ha fontosnak tartod az okos megoldásokat az építkezés során, akkor érdemes a Jövő Otthona elnevezésű lakberendezési kiállításra is kilátogatnod.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük