Bútorfelújítás

Mindenkinek kell egy gardrób!

Sikerült végre lakást venned? Elkészültél a felújítással, és költöznél, de a régi bútorokból a nagymamától örökölt diófa szekrényt nem akarod magaddal vinni, hiszen minden lakásban ott van az örök beépített gardróbszekrény, amely mindent elnyel? A falak frissen festettek, még érezni a szalagparketta bolti illatát. Valami mégsem illik az új környezetbe: a régi, szocreál stílusú, fehérre mázolt, rozsdás kulcslyukú, nyikorgó ajtajú gardróbszekrény. Elmúlt felette az idő, és bármilyen óriási is az elnyelő képessége, visszariadsz attól, hogy a szúette polcokra bepakold a cipőket, dobozokat, ruhaneműt.

Szerencsére van megoldás: választhatod azt a lehetőséget is, hogy meghagyod a beépített keretet és csak új ajtókat, polcokat vásárolsz. Egy ügyes asztalos csodákra képes, fiókot és akasztós részt bűvöl oda, ahova kívánod. Amennyiben teljes felújításban gondolkozol, és eldöntötted, hogy megválsz a régi bútordarabtól, lehetőségeidnek csak a pénztárcád szab határt.

Mérd le a szabad nyílást és ülj a számítógép elé, vagy járj körbe néhány szaküzletet. Találni fogsz hagyományosan nyíló, vagy tolóajtós szekrényt, alacsonyabbat vagy mennyezetig érőt, akasztós résszel, ruhalifttel ellátottat. És természetesen a fiókról se feledkezz meg! Előre tervezd meg, hogy mit fogsz tartani benne, mert rendezőt is kérhetsz hozzá, ami kis rekeszekre bontja a fiókot, így aztán akár színük szerint szelektálhatod a zoknikat. Az ajtó lehet tükörborítású, ami előtt nem csak a nyakkendő szabályos megkötését gyakorolhatod, de a teret is tágítja.

Ha jól választasz, lakásod díszévé válhat az új vagy felújított gardróbod, rendet és rendszert visz majd az életedbe. Könnyebben indulnak az álmos hétköznapok, ha tudod, elég csak eltolnod a szekrényajtót, felkapcsol a belső világítás és te azonnal látod, melyik polcon lapul szépen összehajtva a kedvenc pulóvered.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük