Játszótér

Te sem a bírod a játszótéri horrort? Építkezz, ha nagycsaládra vágysz!

„Ha gyermeked van, udvarod is lesz!”
Ezt a mondatot gyakran hallhatod környezetedben lévő, gyermekes ismerőseidtől. Különösen akkor, ha több gyermek is van már a családban. A legtöbb nagycsaládos szerint ugyanis eljön egyszerűen az a pont, amikor már nem megoldható a játszóterezés tovább. Nagyravágyás vagy reális igény a saját udvar?

Fiatal egyedülállóként, párként, vagy akár első gyerekes családosként is vonzó lehet a nagyváros, különösen a belváros lüktetése, nyüzsgése, a rendezvények elérhető közelsége, az állandóan nyitva tartó boltok és szolgáltatások. Nagyon hamar eljön azonban az az időszak, amikor a babánknak márpedig játszóterezésre lesz szüksége. Ez pedig többnyire óriási idő- és energiaveszteség minden családnak, hiszen a gyakorlatban egy fél napot is igénybe vesz, leginkább naponta, nem is beszélve arról, hogy egy idő után, több gyerekkel kivitelezhetetlenné is válik. A gyermeknek sem jó, hogy állandóan sorban kell állni, bosszankodni a rossz körülmények miatt.

Egy saját udvar esetében azonban egyik miatt sem kell aggódni. Ráadásul a szülő is sokkal könnyebben tudja végezni a feladatait, illetve akár le is tud ülni ahelyett, hogy folyton a gyermekét kísérgetné a tömegben.

Nem véletlen tehát, hogy ez a bizonyos mondás ennyire elterjedt a köznyelvben. A jó hír viszont az, hogy a nagyvárosoktól nem is olyan messze már elérhető áron kaphatóak kertes házak is, amelyek számos egyéb előnnyel is bírnak. Az építőipar szakemberei pedig nagy tapasztalatuk és szakértelmük segítségével könnyedén rendbe hoznak egy régebbi házat is, de akár egy új ház építése is lehetséges! A játszótéri horrort így pedig egész életedre elfelejtheted.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük