2018 az egyedi, design lakberendezés éve: ezzel a trükkel kis büdzséből is elbűvölheted a vendégeidet!

Az elmúlt években még nagyon örülhetett az átlagos pénztárcával rendelkező fogyasztó, hiszen a lakberendezési áruházak egyébként olcsó, de letisztult és modern bútorai, kiegészítői és egyéb lakberendezési eszközei kimondottan divatosnak, menőnek számítottak. Mára már azonban, talán éppen némi megcsömörlésnek is köszönhetően, ez a trend megfordulni látszik. Ma már az számít sikkesnek, különlegesnek és trendinek, ha valaki otthonában egyedileg tervezett vagy terveztetett, máshol még nem látott design bútorokat, lakberendezési cikkeket találunk.

De mit tehetünk egyszerű, hétköznapi emberként akkor, ha nem szeretnénk kimaradni a trendek sodrásából?

Nos, a magyar ember nem véletlenül a találékonyságáról lett híres! Bár, az kétségtelen, hogy nem csak Magyarországon, de egyre több országban rákaptak az emberek az otthoni barkácsolásra, a hobbi bútorfestésre és -dekorálásra. Sokan népszerűsítenek mindenféle drága festéket e célra, azonban a bútor általános tisztítása, lemosása után egy egyszerű, olcsó zománcfesték is elég lehet. Nagy divat lett továbbá az úgynevezett fóliázás, amikor is régi bútoraikat egy, általában egyébként rendkívül strapabíró, némiképpen vízálló, törölhető fóliával látják el, ezzel külsőleg teljesen megújítva azt. Ez a megoldás így tehát nem csak vérfrissítésnek jó, de főleg a konyhában és a fürdőszobában, állagmegóvásra is praktikus megoldás lehet!

Öltöztesd tehát régi bútoraidat új ruhába, vagy szerezz be bolhapiacokon bútorokat fillérekért és fesd le, dekoráld ki! A vendégeid pedig csak ámulni és bámulni fognak, hogy honnan van ilyen egyedi és különleges design bútorod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük