Szerszámkészlet

Mielőtt magad barkácsolnál: szerszámkészlet nélkül nincs DIY!

Az interneten gyakran találunk okot arra, hogy barkácsolásba kezdjünk, de megfelelő háztartási szerszámkészlet nélkül tervünk hamar kudarcba fulladhat. Mielőtt bárminek is nekilátnál, először gondold át, hogy a megvalósításhoz milyen szerszámokra van szükséged!

Az Interneten terjedő “DIY” (Do It Yourself) azaz “csináld magad” féle megoldások nap mint nap arra bátorítanak, hogy magad valósíts meg egy-egy kreatív ötletet. Az újrahasznosítás egy nagyszerű természetbarát “kellemeset a hasznossal” megoldás, de bármennyire is romantikusan hangzik, hogy a férfi a háznál “csak “összedobta” a kívánt polcot, vagy asztalkát, háztartási szerszámkészlet nélkül még “összedobni” sem lehetséges!

A háztartási szerszámkészlet alapjai

A szerszámgépek közül a fúrógép, az akkumulátoros csavarhúzó és a dekopírfűrész háremének tartása elengedhetetlen! Ezek a szerszámok egyfajta elsősegélyt jelentek a háztartásban, mert a legtöbbször rájuk van szükség!

A kalapács, a csavarhúzók, fúróhegyek, fúrószárak, villáskulcsok, fogók, fűrészek, satöbbi csak néhány szerszám és kiegészítő, amikre ezen kívül szükséged lehet egy polc felszereléséhez, egy kép felrakásához, vagy a komolyabb kihívásokhoz, ezért ha a felsoroltak közül valamelyik hiányzik, bele se kezdj a munkába, hiszen a kalapácson kívül egyetlen szerszám sem helyettesíthető!

Ha tehát ilyenformán az álmodat szeretnéd megvalósítani, csináld! Csináld magad! De tervezz és számolj előre, majd valósítsd meg az álmod! Háztartási szerszámkészlet nélkül pedig ne kezdj barkácsolásba, hacsak nem a híres mesefigurát; Mekk Eleket tekinted példaképednek és mesterednek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük