Indul a grill parti szezon! Hasznos tippek sütögetéshez

Áprilisban már bizonyára mindenki élvezi a tavaszi napsütést. Mindannyian vártuk már nagyon, hogy a szabadban tölthessünk több időt. Akár egy vidéki grillezést, akár egy kempingezést tervezünk, a kinti főzéshez praktikus eszközöket és hasznos tanácsokat gyűjtöttünk össze, hogy igazi élmény legyen az együtt töltött idő.

A grillezés egyfajta közösségi esemény, ami sokkal többről szól, mint egy szükséges étkezés. A jó minőségű alapanyag beszerzése, a fogások előkészítése már önmagában üdítő lehet. Kimehetünk a kertbe, a közeli parkba, erdőbe, de manapság egyre nagyobb divat csak kiülni a közeli folyó vagy tó partjára és lazítani egy kicsit finom falatokkal, kellemes frissítővel.

Grillezés a szabadban

Ha a saját kertünkben fogadunk vendégeket vagy valahol a szabadban grillezünk, akkor gondolnunk kell a megfelelő eszközök beszerzésére is, úgy mint egy hordozható grill, piknik kosár, ételhordó táska, vagy egy BBQ kézi grillező eszközkészlet. A piknikezés és a grillezés már régóta az egyik legkedveltebb szabadidős tevékenység, hiszen miközben sülnek az ételek, játszhatunk, mozoghatunk kedvünkre, részt vehet az egész család, jöhetnek a barátok és még a gyerekek is élvezik az együtt töltött időt. Ez a fajta aktív pihenés jót tesz az egészségünknek és a lelkünknek is.

Grillezés a lakásban

Ha nincsen saját kertünk, vagy nyaralónk, akkor se csüggedjünk, hiszen kisebb helyen is elférhet egy hordozható koffer-grill és egy felakasztható balkon asztal. Ilyenkor bármerre sétálunk az utcán, a kertekből és az erkélyekről fantasztikus illatok csapják meg az orrunkat. Azonnal felmerült bennünk, hogy áthívjuk a barátainkat vagy a családot, és grillezzünk együtt! A Bonami.hu oldalán szuper márkákat találhatunk, – úgy mint a Garden Trading, a Rex London, vagy a Timpana, az ADDU vagy a Karup Design akik kiváló eszközöket kínálnak a grillezéshez és az egészséges ételek elkészítéséhez. Az erkélyen praktikusabb elektromos grillsütőt használni, aminek számos előnye van: használata egyszerű, könnyen hordozható, gyorsan felmelegszik, kivehető csepegtető tálcával rendelkezik, a csúszásgátló lábak és a tűzálló burkolat pedig tökéletesen biztonságosak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük