Öt csillagos kényelem – otthon!

A szállodában a reggeli ébredés után beállsz az üvegfalú tuskabinba, folyatod a testedre a langyos vizet, miközben árad a levendula szappan illata és felébrednek a még álmos érzékeid. Ugye szeretnél így ébredni otthon is minden reggel? Mutatunk 5 olyan lehetőséget, amivel öt csillagos kényelmet varázsolhatsz magad köré itthon is.

1. Kényelem a párnák között

Az ágyad legyen a hálószoba királynője. A matracot burkold be friss illatú lepedővel, majd turbózd fel ízlésed szerint keményre tömött vagy puha párnákkal, és jöhet a paplan. Az egészet takard le egy dekoratív ágytakaróval. Ne legyen a hálód raktár, és ne hanyagold el csak azért, mert ez magánszféra, amit más nem lát. Ha elkészültél, jutalmazd meg magad egy pihentető alvással!

2. Wellness érzés

Cseréld le a kopott zuhanyfüggönyt és a fürdőszobaszőnyeget a csempe színéhez illőre. Ha vásárolsz törülközőket, érdemes mindössze egy vagy két színben gondolkodnod és beköltözik hozzád a harmónia. Már csak néhány illatos gyertya kell. Gyújtsd meg őket, töltsd meg a kádat kellemesen meleg vízzel, élvezd a szivárványszínű habot és hagyd tovatűnni a fáradtságot!

3. Glamour lámpákkal

Szakíts a hagyománnyal, és ne tartsd meg az öreg karos csillárt, ha úgy érzed, lejárt az ideje. Dekorálj mennyezetvilágítással, falilámpákkal. A szobasarkok is sóhajtoznak egy-egy állólámpa után. Amennyiben tetszik a csillogás, válassz aranyszínű lámpabúrát. A falon levő képeket is megvilágíthatod, mintha kiállításon lennének!

4. Elegancia növényekkel

Nem várható el, hogy naponta friss virágcsokrot vásárolj. Néhány szobanövénnyel azonban esztétikus kialakítást érhetsz el. Napjaink egyik legnagyobb kedvence az orchidea, amely elegáns megjelenésével és tömérdek virágával a szobák igazi dísze lett. Hogy közelebb érezd magad a természethez, tölts meg üvegtálakat színes kavicsokkal vagy kagylókkal. Kuporodj a kedvenc foteledbe és az állólámpa lágy háttérfényében már indulhat is az álmodozás!

5. Meditációs zóna

A kulcsszó: rekreáció. Keress az otthonodban egy olyan csöndes helyet, amit kinevezhetsz otthoni edzőteremmé, vagy meditációs sarokká. Készítsd oda az edzéshez szükséges sporteszközöket, meditációs szőnyeget, párnákat, gyertyákat. Indíts egy jó zenét, és már kezdheted is az otthoni súlyemelést!

Bízd a fantáziádra és meglátod, micsoda fantasztikus ötletekkel áll majd elő annak érdekében, hogy otthon is élvezhesd az öt csillagos kényelmet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük