Foltos lett a fal? Mosható festék a megoldás

A falakat is érheti baleset, főleg ahol kisgyermek van a családban. Bizonyára te is jártál már úgy, hogy a baba kiköpött valami ételt és a falon landolt, vagy pedig a falon szerette volna kiélni kreativitását és a fal bánta kárát a dolognak.

Szerencsére a fejlesztések révén már létezik olyan falfesték, ami megoldást jelenthet az ilyen jellegű problémáidra, ez pedig a mosható falfesték. Pár éve jelent meg a festékpiacon a beltéri mosható falfesték típus, ami víztaszító technológiájának köszönhetően ellenáll a szennyeződéseknek, megóvja a falbevonatot attól, hogy bármit túlságosan magába tudjon szívni.

A foltokat nagyjából egy mozdulattal le tudod törölni, és mindezt úgy, hogy a fal nem fog veszíteni ragyogó színéből, nem fog neki ártani a dörzsölés. A mosható falfestékek általában fényes felületet adnak, ezért sokkal könnyebben eltávolíthatod róla a szennyeződéseket. A fényes felület egyetlen hátránya, hogy jobban kiemeli a felületi hibákat.

Jó hír viszont, hogy már matt kivitelű mosható falfesték is létezik, ami mellett már láthatatlanná válnak a falhibák.
A mosható falfestéket te magad is fel tudod a falra vinni. A festék maga kiadós, viszont mérsékelten csöpög, ezért gondoskodj a nem festendő felületek, bútorok letakarásáról. A mosható falfesték fedőképessége kiváló, már két réteg felfestése után homogén, lég- és páraáteresztő felületet fog képezni. Bár a festék különleges tulajdonságokkal bír, mégsem kell lemondanod a színválasztás lehetőségről, akár negyvennyolc színárnyalat közül választhatsz.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük