Aki sétarepülést ajándékoz, az bölcsen cselekszik!

Volt már olyan helyzetben, amikor egy Önhöz közel álló személy életében fontos dátum közeledett, de fogalma sem volt, mit adjon neki? Úgy gondoljuk, hogy ezzel a problémával már mindenki szembesült, mielőtt eszébe jutott volna a sétarepülés gondolata.

Mikor egyre közelebb jön a nagy nap, eszeveszett rohangálás kezdődik a bevásárlóközpontokba, hogy legalább valami olyat keressen, amire az alkalom hősének szüksége van. Ilyenkor jelennek meg az igazi sablon ajándékok, mint például a mindig divatos könyvek és háztartási gépek stb. Ha nem akarja, hogy unalmasnak ítéljék meg, akkor egy sétarepülésre szóló ajándékutalvány a megfelelő választás.

Biztosan boldog lesz a megajándékozott?

 

Abszolút! Ön szeretne egy olyan egyedülálló lehetőséget kapni, amiről eddig csak álmodott? Bizonyára igen, és valljuk be, hogy gyerekként mindannyiunkat lenyűgözött az égen repülő repülőgép, és volt, aki még integetett is neki. Természetesen a legtöbben lemondtak erről az álomról, hacsak nem lett belőlük hivatásos pilóta, vagy megelégedtek egy ilyen kaland látszatával A pontból B pontba tartó repülés formájában.

De most képzelje el egy pillanatra, hogy a kabinból a pilótafülkébe kerül, és a repülés valódi résztvevőjévé válik, aki mindent belülről lát, és nemcsak passzív szemlélő. Jól hangzik, ugye?

A fedélzeten ülve, érezve mindazt, amit egy repülőgép pilótája érez, amikor felszáll az égbe, új szemszögből kezd majd tekinteni a repülésre. A sétarepülés során átélheti az érzelmek teljes skáláját, amelyek sokáig megmaradnak az emlékezetében.

Repülés ajándékba egy szeretett személynek

 

Ha olyan emberekről van szó, akik aktívak a közösségi médiában, akkor egy légi túra során egyedülálló esélyt kapnak arra, hogy kitűnjenek a tömegből. Ugyanis ennek a kalandnak köszönhetően az ő hírfolyamuk lesz a legmenőbb és nagy valószínűséggel érzelmek viharát váltja ki.

Számukra a repülés ajándékba telitalálat lesz. Ezért érdemes majd magukkal vinni egy fényképezőgépet vagy videokamerát, és ha több utasra tervezett repülőgépet választanak, akkor a legjobb barátjukat, szerelmüket vagy családtagjukat is.

Egy ilyen közös időtöltés erősíti a kapcsolatokat, mert a közösen átélt pillanatok, amikor az adrenalin eszeveszett sebességgel szabadul fel, örökkévalóvá teszik az emlékeket. Még évek múlva is képesek lesznek kinyitni egy fotóalbumot, vagy elindítani egy videót, és visszatérni arra a felejthetetlen napra, amikor a repülés ajándékba adásakor együtt váltak az elemek meghódítóivá.

Hogy néz ki repülés ajándékba?

 

Kezdjük azzal, hogy magához az ajándékkártyához stílusos kialakítású díszdoboz is rendelhető, így nem igényel további díszítéseket. Csak meg kell vásárolnia, és át kell adni az alkalom hősének. Miután az összes vendég kiirigykedte magát, és a megajándékozott végre csillapította örömét, elmondhatja neki, hogy a repülés ajándékba 1 évig felhasználható.

A részletek egyeztetése érdekében kapcsolatba kell lépnie az ajándékkártya kibocsátójával, és ki kell választania egy megfelelő dátumot. Az fellegek közt töltött idő egy életre emlékezetes marad, és előnyösen fog mutatni annak a személynek a szemében, akinek az életét egy ilyen kalanddal biztosan szebbé varázsolja.

Megosztás