Fürdőszoba

Zuhanyfülke vagy fürdőkád, esetleg mindkettő?

A fürdőszoba az a hely, ahol minden napunk elkezdődik – és egyben az a hely is, ahol a napjaink be is fejeződnek. A napi tisztálkodás, szépítkezés, felfrissülés területe. Egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzük magunkat használata közben. Ezért is fontos, hogy minden apró részletre odafigyeljünk. Ebben a cikkünkben a fürdés, tusolás terepét vesszük górcső alá.

Mire érdemes figyelni a napi tisztálkodás helyszínének kiválasztásánál?

A fürdőszoba felújítása előtt sok mindenre szoktunk ügyelni, mégis gyakran előfordul, hogy nem gondoljuk át, hogy érdemes lenne-e esetleg ezeket a szanitereket is átrendezni, újragondolni. Biztos, hogy csak a hagyományos megoldás elképzelhető? Ha minden nap csak tusolunk, miért is kellene folyton egy magas kádba is belépnünk, ahol csak csúszkál a lábunk feleslegesen – mennyivel praktikusabb lenne egy épített zuhanyfülke, zuhanykabin? Ha csak a gyermekünk szokott kádban fürdeni, választhatunk olyan zuhanykabin-megoldást, amelyik kicsit öblösebb, ülőkád-szerű zuhanytálcával rendelkezik — ez éppen elég kicsinyünknek. Ha viszont szeretünk elmerülni a habokban, akkor válasszunk olyan fürdőkádat, amelyik valóban kényelmes számunkra. Fontos, hogy legyen benne elég helyünk, ne érezzük benne kínosan magunkat.

Ahogyan az összes többi szaniter esetében, a fürdési, illetve zuhanyzási lehetőségek kiválasztásánál is érdemes felmérnünk a család igényeit. Ami felesleges, azt nyugodtan mellőzheted, ami viszont szükséges, az legyen megfelelő méretű, anyagú, kialakítású és színű, hogy minden nap kellemes élmény legyen a használata! Így pedig biztosan mindannyian örömötöket lelitek majd az új fürdőszobátokban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük